Випускний 2024

Останній дзвінок, останній урок, і ось довгоочікуваний випускний 2024 – перший випускний у статусі АКАДЕМІЧНОГО ЛІЦЕЮ – «Моя мрія – моє переможне майбутнє!».

Це було особливе та незвичайне свято. На ньому зустрілися біль розлуки і світлі надії, сум розставання з однокласниками і радість зустрічі з майбутнім.

14-15 червня прощалися з рідним ліцеєм випускники дев’яти 11-их класів.

Позаду батьківський поріг та ліцей, а попереду – нова подорож, старт у самостійне життя, яке розпочнеться із правильних очікувань, з незламної гордості та віри в те, що майбутнє буде мирним, буде сповнене радістю, щастям, творчою працею, досягненнями.

Під оплески гостей, батьків, учителів, директор ліцею Таміла Соболик вручила випускникам документи про повну загальну середню освіту та відзначила медалістів.

Завітали на свято почесні гості – Володимир Гуменюк, заступник генерального директора ВП ХАЕС, Іван Романюк, секретар Нетішинської міської ради, Ольга Грабарчук, заступник начальника міської військової адміністрації, Олена Петрук, головний спеціаліст управління освіти.

Володимир Гуменюк звернувся зі словами вітання до випускників, батьків та учителів, бажаючи щасливого та яскравого життєвого шляху, нових знань, вражень і досягнень у майбутньому, сміливості йти вперед і не боятися перешкод.

Дорогі випускники, ось і отримали ви свій державний документ – путівку в доросле життя. Нехай Вам щастить! Радісно розправляйте крила та у добру путь!!!

Дякуємо захисникам за можливість навчатися та працювати!

MENU
Нетішинський академічний ліцей