5 кроків до здорового харчування

Що таке “Тарілка здорового харчування”? Чому важливо дотримуватися балансу білків, жирів та вуглеводів? Скільки солі та цукру можна вживати? Яку роль можуть відіграти діти у процесі здорового харчування всієї родини і до чого тут челендж? Усе це — про масштабний проєкт “П’ять кроків до здорового харчування”, який наразі втілюється у 15 навчальних закладах Хмельницької
області .
Про мету та шляхи реалізації задуму в програмі “Будьте здорові” в ефірі ТРК “Місто” розповіла координатор проєкту у Хмельницькій області, заступник генерального директора по роботі з органами місцевого самоврядування та комунікації Хмельницького обласного центру контролю та
профілактики хвороб Наталія Ткачук.
Переходьте за посиланням і долучайтеся до прихильників здорового харчування!

MENU
Нетішинський академічний ліцей