До уваги батьків!

Сім’я – це суспільство в мініатюрі, від цілісності якого залежить безпека всієї людської спільноти… (А. Адлер)

batkam

22 листопада 2023 року проведено загальноліцейну батьківську конференцію: «Діалогічне середовище ліцею як фундамент якісної профільної середньої освіти: нові виміри співпраці». Формат зустрічі інтерактивний.

Меседж щирої любові, віри, надії як найбільшої мрії Українців – був спрямований учасникам батьківського форуму вокальною групою дітей «Ми разом».

Адже, найцінніше, що у нас є – діти! Все що ми робимо для них – є ключовим та постійно удосконалюється. Дитина є найвищою цінністю держави.

Саме батьки є головними замовниками послуг і беруть активну участь у розвитку сучасної системи освіти.

У конференції взяли участь 149 учасників освітнього процесу. Спілкування проходило в конструктивній, продуктивній та теплій атмосфері, партнерстві з розумінням, що від наших спільних дій залежить виховний та освітній потенціал кожної дитини.

У фокусі уваги були питання безпечності, НМТ, облаштування власного укриття, формату проведення навчальних занять, збереження здоров’я, організація здорового харчування, медичного обслуговування, становлення ліцею в форматі реформування, посилення національно-патріотичного виховання.

Директор ліцею Таміла Соболик, висвітлила діяльність закладу освіти в умовах воєнного стану, відповіла на запитання батьків.

В діалоговій панелі розкрито питання освітніх втрат та шляхи їх подолання (спікер Людмила Шпарук, заступник директора з навчально-виховної роботи).

Науковий напрям – пріоритетна складова розвитку ліцею (спікер Ірина Рибачок, заступник директора з навчально-виховної роботи).

Про безпечне та сприятливе середовище для дітей, у форматі спільної відповідальності (спікер Петро Чесновський, поліцейський офіцер громади).

Про важливість проведення профілактики щеплень в умовах сучасних викликів (спікери Лідія Риштун, лікар-педіатр, Дарія Олійник – лікар-ендокринолог віділення центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України).

Важливим в сучасних умовах є питання посилення резильєнтності усіх учасників освітнього процесу у воєнний час (спікер Катерина Панкіна, практичний психолог).

Яскравим був виступ Юрія Башинського, голови учнівського самоврядування ліцею.

Для батьків , працівниками бібліотеки-медіатеки Тетяною Біловус та Оленою Башинською організовано цікаву виставку з сучасними рекомендаціями в питаннях виховання.

Проведено довибори Ради ліцею.

Вітаємо із обранням на посаду голови Ради ліцею Валентину Білецьку, маму здобувачки освіти 9-Б класу. Розраховуємо на тісне партнерське співробітництво в різноаспектних питаннях.

Щира подяка Світлані Бащук, яка будучи головою Ради ліцею, з великою турботою допомогала вирішувати найактуальніші проблеми розвитку в умовах воєнного стану!

Батьки – наші однодумці. Найактивнішим батькам вручено Подяки.

Тільки разом, сильні духом та з Україною в серці ми здобудемо ПЕРЕМОГУ!

MENU
Нетішинський академічний ліцей