Козак року – 2023

Традиційно до Дня Збройних сил України у Нетішинському академічному ліцеї пройшов захід «Козак року – 2023».

Сьогодні козак– не той, хто одягнений у вишиванку й шаровари. Козак – це передусім воїн за духом, і воюватиме він за честь і свободу. Шляхетність, мудрість, відвага – три основні прикмети козака: шляхетного не підкупиш, мудрого не обдуриш, мужнього не залякаєш!

Саме такими є козаки нашого ліцею, які у запеклій боротьбі продемонстрували усі найкращі якості справжнього українського КОЗАКА.

Серед 8 учасників змагань наше шановне журі, у складі: директора ліцею Таміли Соболик, керівниці штабу допомоги ЗСУ м. Нетішин – Катерини Янович та Козака року – 2022, учня 11-го класу – Петра Венгерця визначили за набраними балами переможця змагань – Максима Семенюка, учня 10-З класу.

У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя.

Вітаємо учасників, адже у змаганнях не було переможених. Усі юнаки отримали посвідчення «СПРАВЖНЬОГО КОЗАКА». Ми бажаємо їм міцного козацького здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе подолати будь-які перешкоди!

Мирного неба!

Слава Україні! Героям Слава!

Все буде Україна!

MENU
Нетішинський академічний ліцей