День пам’яті Героїв Крут

29 січня – День пам’яті Героїв Крут – пам’ятна дата боротьби за незалежність України.

Подвиг Героїв Крут став частиною української історичної пам’яті та важливою складовою в національно-патріотичному вихованні молоді.

Протягом дня у ліцеї в онлайн форматі класними керівниками та учителями історії було проведено ряд тематичних заходів, а саме: історична подорож «Пам’ятай про Крути» 5-Г клас, виховна на тему «Пам’ятаємо подвиг під Крутами» 10-Г клас, урок пам’яті на тему: «Крути – і сум, і біль, і вічна слава України» 10-Д клас, «Герої Крут – герої українського народу» 10-З клас, година пам’яті «Крути – бій за майбутнє» 11-З кла, онлайн- бесіда «Поїзд історії прибуває на станцію Крути» 11-Б клас слухали пісню М. Бурлаки на слова П. Тичини «Пам’яті 30-ти», переглядали відео «Бій під Крутами» а також слухали декламування поезії «Балада про Крути», яке виконала кл.кер. Назімко Л.С.

Бій під Крутами – трагічна і важлива подія в історії нашої країни, яка нагадує про боротьбу за незалежність України. Історія, як відомо, повторюється – сьогодні ми продовжуємо тримати оборону від російської навали.

Вічна слава захисникам України!

MENU
Нетішинський академічний ліцей