Історія – то філософія нації

З 05 лютого по 9 лютого 2024 року у Нетішинському академічному ліцеї проходив інтегрований Тиждень суспільних дисциплін. Програма Тижня була насичена різноманітними заходами, в яких мали змогу взяти участь усі бажаючі учні. Учителі історії, правознавства та громадянської освіти організували та провели у закладі освіти цікаві, пізнавальні, інтелектуальні змагання, квести та вебквести, турніри, брейн-ринги, конкурси, музейні уроки, творчі майстерні, інтелектуальні світлиці…кожен із учасників мав змогу взяти участь у заходах, які йому імпонували найбільше.

Історія завжди буде матір’ю майбутнього, адже той, хто засвоїв уроки минулого, знає, як будувати майбутнє так, щоб не повторювати помилок. Про це свідчать сторінки сучасності. Історична пам’ять та національна самоідентичність є вагомим рушієм росту та впевненого поступу українського народу до незалежності, яка виборюється роками.

Важливим аспектом Тижня суспільних дисциплін стала інтеграція природничих , математичних, здоров’язберігаючих, художніх дисциплін з історією, адже метою навчання є розуміння системного застосування  знань, вмінь та навичок у нових органічних взаємозв’язках через внутрішні зв’язки наук, мистецтв, знань та уявлень про світ та людину.

Увінчалися ці заходи нагородженням переможців І ліцейного етапу Всеукраїнської олімпіади з історії та правознавства.

MENU
Нетішинський академічний ліцей