Майстер-клас

Вчилися керувати дронами, виявляти та знешкоджувати загрози: у Нетішинському академічному ліцеї для учнів провели захоплюючий майстер-клас

На благодійному аукціоні, що пройшов у академічному ліцеї, класні керівники вибороли для своїх учнів лот – майстер клас з керування дронами.

Військовослужбовці Військової частини 3043 Національної гвардії України провели для учнів як теоретичну частину зустрічі – де продемонстрували яка техніка використовується в бою, які технічні характеристики різних квадрокоптерів, поділилися власним чималим досвідом, адже працювали на різних гарячих напрямках.

Так і практичну частину – відпрацювавши на стадіоні закладу добре сплановану операцію – розвідка місцевості за допомогою дронів та спецгрупи військових, ведення бойових дій, знешкодження ворожої групи…

Здобувачі освіти ліцею отримали масу яскравих вражень, емоції від майстер-класу не вщухають і до нині. Адже наші діти розуміють, що дрони — це техніка майбутнього, а професія військового – почесна та важлива у сьогоднішніх реаліях життя.

Ми дякуємо усім захисникам та захисницям за кожен новий день!

Безмежно вдячні в/ч 3043 за плідну співпрацю з закладом освіти. Окрему подяку передаємо від учнів – за проведений захоплюючий майстер-клас та за Вашу неоціненну роботу!

MENU
Нетішинський академічний ліцей