Тиждень творчості класного керівника!

День 3 – Зустріч молоді та досвіду…

Тетяна Карпова разом зі своїми учнями 11- Є класу активізували інтереси до самостійного вибору майбутньої професії на основі індивідуальних властивостей, здібностей та вимог до сучасного ринку праці на тренінгу «Самостійний вибір майбутньої професії». Адже, кожен випускник ліцею, розмірковуючи над своїм майбутнім, перш за все вирішує, яку професію йому обрати.

Світлана Трофімова, класний керівник 11-Д класу, запросила до закладу освіти на годину спілкування «Жіноче здоров’я – здоров’я нації!» завідуючу відділом жіночої консультації Максимюк Оксану Петрівну – лікаря-акушера-гінеколога вищої категорії. Обговорили переваги здорового способу життя, як запоруку здоров’я та гарного самопочуття. А також, специфіку професії та обов’язки спеціаліста.

Здобувачі освіти 11-Б класу на чолі з класним керівником Лілією Назімко та соц.педагогом Альоною Щеховською обговорили важливість вибору майбутньої професії.

Неля Сидоренко, класний керівник 7-В класу разом із соц.педагогом Альоною Щеховською та учнями, вчилися уникати конфлікту у житті, вміти спілкуватися, дружити, розвивати в собі загальнолюдські чесноти, знаходити шляхи виходу з проблемних ситуацій.

В сучасних умовах необхідно виховувати конкурентноспроможну особистість, яка б мала не тільки високий інтелектуальний розвиток, а й ще була б психологічно підготовлена до виріїв нашого сьогодення.

У творчого класного керівника – творчі учні!

Дякуємо ЗСУ за можливість вчитися та ТВОРИТИ!

MENU
Нетішинський академічний ліцей