Тиждень творчості класного керівника!

День 4 – Аукціон ідей…

Учні 8-В класу на чолі з класним керівником Оленою Шевчук, втілювали ідею ART – майстерки життєвих цінностей. Разом формували систему цінностей, визначали життєву мету, вчилися зв’язно висловлювати думки та зображати життєві цінності за допомогою елеметів арт-терапії.

Учні 9-Б класу залюбки підтримали ідею класного керівника Марії Чмелюк – відвідати Майстер-клас з приготування піци у професійній пекарні. У родинному колі свого класу наші тінейджери творили свої кулінарні шедеври з натхненням і любов’ю. Поки випікалися піци, учні малювали свої витвори на папері. Відвідини майстер-класу стали чудовим перезавантаженням і наповненням ресурсу як для учнів так і для класного керівника. Адже ніщо так не об’єднує колектив, як спільна справа.

Надія Шаправська, класний керівник 11-В класу, втілила ідею вікторини-квесту «Сходинками рідного ліцею» – разом зі своїми учнями «пройшлися» сходинками закладу. Згадали історію ліцею, занурилися у спогади про своє безтурботне життя за останні два роки.

Учні 10-Б, класний керівник Людмила Нижня11-З класу, класний керівник Галина Комарецька11-К класу, класний керівник Наталія Козак, використали придбані на благодійному аукціоні сертифікати від нашого партнера – Нетішинський міський краєзнавчий музей – та як переможці відповідних лотів відвідали змістовні екскурсії сторінками історії рідного міста.

У творчих класних керівників – творчі учні!

Творчі, ідейні, натхненні – ми обов’язково здобудемо ПЕРЕМОГУ!

MENU
Нетішинський академічний ліцей