Фізичний брейн-ринг: відкриваємо інтегрований Тиждень фізико-математичних наук

11 березня 2024 року розпочався інтегрований предметний Тиждень математики, фізики та інформатики. В актовій залі ліцею був проведений захід «Фізичний брейн-ринг». У грі були задіяні команди 11-А, 11-Б, 11-В класів, глядачами були учні цих класів, організатор та модератор – учитель фізики Юлія Защик.
Учням були запропоновані питання з тем, які вивчались на уроках фізики у 10-у та 11-у класах. Частина завдань була жартівливого характеру, деякі питання були пов’язані з іншими предметами, як наприклад, назвати приказку за підказкою. Проте всі завдання мали глибокий фізичний зміст.

Учні продемонстрували свою фізичну грамотність, ерудицію, командний дух. В обговоренні деяких питань також брали участь глядачі.

Чи впливає фізика на життя людини і чи зможе сучасна людина прожити без її застосування? Завдання спонукали учнів до дослідницької діяльності та активізації розумової активності, спираючись на набуті знання та вміння. Фізика розвиває у здобувачів освіти набір компетентностей та практичні вміння, які є найважливішими, інтегрованими, ключовими.
В результаті трьох раундів перемогу здобула команда 11-А (капітан – Ярослав Павлов); друге місце посіла команда 11-Б (капітан – Олександра Шомко); третє місце у команди 11-В (капітан – Богдан Носиков).

Вітаємо із вдалим початком Тижня!

MENU
Нетішинський академічний ліцей