Вітаємо!

Весна 2024 року розпочинається для членів Наукового товариства ліцеїстів «Пошук» плідною активною роботою та надихаючими перемогами!

6 березня 2024 року оголошено переможців цьогорічного національного відбору на найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8-11 класів, який щороку проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 р. – GENIUS Olympiad Ukraine 2024.

Здобувачка освіти 10-го класу Нетішинського академічного ліцею Софія СМИЧОК (науковий керівник, учитель хімії Ірина Юріївна Шостак) згідно результатів конкурсу стала однією із переможниць у категорії «Наука» та отримала нагороду «Золоту медаль» конкурсу.

Щиро вітаємо Софію та її наставницю, учителя хімії Ірину Юріївну Шостак!!! Хай ідеї та результати ваших наукових досліджень сприяють покращенню довкілля, формуванню екологічної свідомості та відповідальності українців, а Вам додають наснаги, впевненості та успіху!

Зичимо Софії та її науковому керівнику подальшого натхнення, енергії, наполегливості, вдачі, а рідній Україні – перемоги, миру та процвітання!!!

Дякуємо ЗСУ за можливість жити, навчатися і розвиватися!

MENU
Нетішинський академічний ліцей