Еверест педагогічної майстерності-2024

У Нетішинському академічному ліцеї успішно завершується атестаційний період.

20 березня, напередодні підсумкового засідання у медіатеці закладу освіти Світланою Бондарчук, заступником директора з навчально-виховної роботи було проведено атестаційно-презентаційний захід “Еверест педагогічної майстерності”. Шість сходинок проходить кожен педагогічний працівник, який розвивається, який своєю творчою майстерністю, професіоналізмом, особистим прикладом росту та чіткого планування індивідуальної траєкторії поступу, домагається сходження вершин педагогічної майстерності.

Протягом заходу у неформальній , дружній, максимально комфортній та емоційно позитивній атмосфері педагоги ліцею ділилися своїми здобутками, особистими напрацюваннями, як життєвими, так і творчими, обговорювали питання, які щоранку турбують кожного освітянина: як знайти підхід до сучасних учнів, яким чином зберігати творчий запал та уникати емоційного та професійного вигорання, як зробити процес научіння захоплюючим, творчим, надихаючим, мотивуючим, куди прямуватиме освіта майбутнього, і , звісно, яким він, творчий, емпатійний, мотивуючий педагог стане з новою сходинкою професійного зростання?

Усі педагогічні працівники під час заходу були відкриті, відверті, щиро висловлювалися, та в процесі зустрічі зрозуміли, що саме таке неформальне спілкування є альтернативою уникнення професійного вигорання. Окремі вправи, такі як “Бокс відвертостей”, “Важливі правила життя”, “Казка “Освіта майбутнього””, “Мої поради душевної рівноваги” було проведено з метою зняття психологічного напруження, привернення уваги до стану емоційного спокою кожного педагога, особливо зважаючи на сучасні реалії та виклики, які приймає кожен освітянин сьогодні.

На заході також були присутні члени атестаційної комісії, які могли брати участь у всіх “сходинках до Евересту” разом із атестуючими.

MENU
Нетішинський академічний ліцей