Нова українська школа в дії

Підходи Нової української школи покликані концептуально поміняти погляд на сучасну систему освіти. Головною метою нової реформи освіти, є “створення школи, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й уміння застосовувати їх у повсякденному житті”. Знання іноземних мов , або ж іншомовна компетентність, одна із ключових компетентностей , яку розвиває учитель впродовж навчання у ліцеї, але не лише це – завдання учителя, але , першочергово, він має розвинути бажання в здобувачах освіти вчитися “протягом життя”, вчити мову, і не одну, опановувати та розвивати соціокультурну компетентність, розуміти зв’язок між культурами та націями.

Учитель англійської мови Оксана Вікторівна Самолюк не просто розвиває іншомовну та соціокультурну компетентність у своїх учнів, вона – креативить разом із колегами та робить неймовірні позакласні заходи для здобувачів освіти та разом з ними.

Під час заходу “Хто зверху?” , який відбувався в рамках Тижня компетентностей НУШ, разом із Олександром Васильовичем Васильчуком , Оксана Вікторівна створила атмосферу повного занурення в іншомовне середовище шляхом створення нестандартного поєднання гри, інтерактиву, музики, фізичної активності та танцю.

Учителі теж мали змогу приєднатися до заходу, спробувати свої сили в інтелектуальному змаганні та весело та пізнавально провести час.

MENU
Нетішинський академічний ліцей