#проєкт_Heart #save_the_children_in_Ukraine #avalist

Освітній проєкт «Безпечні школи та цифрові освітні центри Західної України» – активно стартував у Нетішинському академічному ліцеї.

В рамках проєкту учителі нашого ліцею пройшли спеціальне навчання та отримали сертифікати координаторів міжнародної програми «HEART» – зцілення і навчання через мистецтво. Ця програма використовує мистецтво, щоб допомогти дітям викликати та зрозуміти почуття, пов’язані з їх досвідом.

Для реалізації даної програми, заклад було забезпечено відповідними матеріалами для учнівської творчості (тобто усіма необхідними матеріалами для творчої роботи учнів – фарби, папір, олівці, фломастери і т.д) все що потрібно від учнів — це активна участь та натхнення. Дружнє спілкування, творчі завдання, гарний настрій та ціла палітра приємних емоцій очікуватиме дітей протягом 9 тижнів.

Викладачі в програмі HEART не вчать дітей, а надають матеріали і структуровані види творчої діяльності і слухають їх, коли вони вирішують поділитися своїми творами мистецтва і почуттями. Учитель надає заохочення, підтримку і визнання.

Кінцевий результат проєкту – це дитина, яка відчуває себе менш самотньо, має більше зв’язків зі своїми однолітками, безпечно почуває себе серед дорослих, котрим довіряє, в житті та більш великій спільноті.

За підтримки міжнародної організації «Save the children» Ukrain, Громадської організації «АВАЛІСТ».

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та творити!

MENU
Нетішинський академічний ліцей