Заняття з вільного мистецтва

В рамках міжнародної програми «HEART» – зцілення і навчання через мистецтво у Нетішинському академічному ліцеї проведені перші заняття з вільного мистецтва.Адже, саме мистецтво має важливу роль у стимулюванні самовираження та самореалізації учнів.

Участь у таких заняттях сприяє розвитку творчої особистості, зміцнює вміння працювати в команді, спілкуватися, дозволяє розуміти різноманітність та багатоманітність культур, а також розвивати своє власне бачення та погляди на світ. У процесі мистецької діяльності учні отримують можливість виражати свої емоції, думки та почуття, що допомагає їм відчувати себе більш впевненими та самодостатніми, розвинути свої таланти та здібності, а також підвищити самооцінку.

Один із способів стимулювання самовираження та самореалізації – вільне мистецтво – це надання учням можливості вільно обирати тему своїх творів та використовувати різні матеріали та техніки.

Результатом нашого заняття стало створення дружньої та доброзичливої атмосфери, де учні виражали свої емоції та відчуття через співпрацю та обговорення.

#проєкт_Heart

#save_the_children_in_Ukraine

#аваліст

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та творити!

MENU
Нетішинський академічний ліцей