Тиждень енергоефективності та ресурсозбереження “Дні сталої енергії”

Сьогодні, 22 квітня, у всьому світі відзначається День Землі. Саме до Днів сталої енергії та Дня Землі приурочений Тиждень ефективності та ресурсозбереження в Нетішинському академічному ліцеї, який проходитиме з 22 квітня по 26 квітня.

І розпочався він у закладі освіти майстеркою, яку провела з учнями 9-А класу Юлія Коритовська, класний керівник та учитель хімії.

Безперечно, метою заходів Днів сталої енергії – привернення уваги до раціонального використання енергетичних ресурсів; сприяти прагненню берегти природу, формувати екологічне мислення; дотримуватися енергетично та екологічно грамотної поведінки та стилю життя; розвивати практичні вміння щодо заощадження енергії; пропагувати серед здобувачів освіти інформацію про ощадливе ставлення до енергоресурсів.

Юлія Анатоліївна зі своїми вихованцями говорили про збереження ресурсів нашої планети, про те, що лише “Мислити глобально, але діяти локально!” може стати одним із способів вирішення проблем із надлишком сміття на місцевому рівні, ощадливого використання енергії та повторне використання різноманітних ресурсів (паперу, скла, пластику, батарейок) для зменшення відходів.

Здобувачі освіти 9-А класу працювали над проєктами “Збережемо довкілля”, які потім захищали , та обґрунтовували свою позицію щодо використання електроенергії та наявних ресурсів.

MENU
Нетішинський академічний ліцей