Ринг-колаж

30 квітня 2024 р. у Нетішинському академічному ліцеї відбувся методичний ринг-колаж «ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ» розроблений і проведений кандидаткою педагогічних наук Людмилою Василівною Зазуліною.

Під час заходу педагогічні працівники мали можливість актуалізувати та поглибити знання з нормативно-правової бази профільного навчання, перевірити ступінь теоретичної готовності та практичної компетентності вчителів щодо створення організаційно-педагогічних умов, зокрема організації ефективного освітнього процесу, для забезпечення якісної профільної середньої освіти в академічному ліцеї, адже на базі закладу реалізується експеримент всеукраїнського рівня за темою «Організаційно-педагогічні умови профільного навчання в авторській школі «Діалог»».

Відкрила ринг-колаж директор ліцею Таміла Анатоліївна Соболик, яка акцентувала увагу присутніх на впровадженні освітньої реформи, завданнях академічних ліцеїв, наголосила на основних положеннях проєкту Державного стандарту профільної середньої освіти та важливості подібних заходів для педагогічного колективу ліцею. Директор ліцею представила усіх учасників заходу – рефері, суддівську колегію, команди, тренерів, групи підтримки.

Роль рефері виконували Людмила Василівна Зазуліна, автор-розробник заходу та Людмила Петрівна Шпарук, заступник директора з навчально-виховної роботи ліцею.

Суддівська колегія у складі Олени Василівни Петрук, головного спеціаліста управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради, Ольги Миколаївни Назаренко, директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради, Ірини Олександрівни Рибачок, кандидатки історичних наук, заступника директора з навчально-виховної роботи ліцею, активно працювала під час оцінювання виконаних завдань та відповідних раундів.

Педагогічний колектив ліцею було поділено на чотири команди («Фортуна», «EdHouse», «Маяк», «Вектор») на чолі з тренерами Лесею Сергіївною Кострич, заступником директора з виховної роботи та Світланою Валеріївною Бондарчук, заступником директора з навчально-виховної роботи ліцею. Командизмагалися під час раундів-етапів методичного заходу, кожен з яких був спрямований на виконання певного завдання й містив елементи гри, квесту, проблемно-пошукової та творчої активності.

Особливу атмосферу у залі створили групи підтримки, які не лише надихали команди, а й допомагали під час виконання завдань раундів.

Захід сприяв професійному розвитку педагогічних працівників ліцею, став майданчиком спільнодії, творчості та обговорень щодо сучасного стану, перспектив і викликів у освітньому процесі академічного ліцею, створенні оптимальних організаційно-педагогічних умов для надання якісної профільної середньої освіти.

Висловлюємо сердечну подяку автору-розробнику методичного рингу-колажу Людмилі Василівні Зазуліній за цікавий, пізнавальний та креативний захід! Дякуємо усім учасникам заходу за партнерство у процесі підготовки та проведення ринг-колажу!

СЕРДЕЧНО ДЯКУЄМО ТА ВКЛОНЯЄМОСЯ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ ЗА ТЕ, ЩО ТРИМАЄТЕ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ І НЕБО!

MENU
Нетішинський академічний ліцей