День Європи

До Дня Європи працівниками медіатеки проведена година спілкування «Європа починається з тебе». На захід були запрошені ліцеїсти 10-Є класу (кл.кер.Володимир Герасимчук).

Захід був спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед ліцеїстів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи. Ліцеїсти подивилися відеоролик «Європейські цінності» та відеоролик «Європа починається з тебе».

Перевірити свої знання, ерудицію, кмітливість учні мали змогу під час пізнавальної гри «Відкрий для себе Європу» та вікторини до Дня Європи. Під час заходу ліцеїсти демонстрували свої знання та дізнавалися багато цікавого

про країни ЄС, історію створення Євросоюзу, його прапору та гімну, який мали можливість прослухати.

Наприкінці заходу ліцеїсти поміркували, який внесок вони можуть зробити у розвиток нашої держави, щоб піднести її до рівня найрозвиненіших країн Європи, адже Україна гідна бути членом і партнером ЄС. Українці вже неодноразово це довели всьому світові. Разом до миру та перемоги!

MENU
Нетішинський академічний ліцей