Звіт директора

29 травня 2024 року в Нетішинському академічному ліцеї пройшов звіт директора закладу загальної середньої освіти перед педагогічним колективом, Радою ліцею, громадськістю про виконану роботу за 2023/2024 н.р. – Таміли СОБОЛИК. До щорічного звітування керівника долучилося 177 учасників освітнього процесу. Інтерактивна розмова була про пріоритети та результати діяльності, проблемні питання у нових вимірах реформи НУШ. Усі разом попри складнощі та нестабільність плідно працювали, об’єднували зусилля для забезпечення ефективного шляху трансформації системи освіти в громаді, організовували безпечний освітній розвивальний простір у змішаному режимі навчання, аналізували здобутки ліцею, робили освіту якісною. Сучасний заклад має вирізнятися змістом, метою, організацією, досвідом, методами, технологією – про такі складові йшла мова та найцінніше – про дітей: їх досягнення, захист, поступ, безпеку. Відмічено важливість розвитку ліцею в умовах експериментальної діяльності Всеукраїнського рівня, що розширить можливості учнів, педагогів, батьків, сприятиме мотивації до зростання та досягнення цілей.

Директор подякувала колективу та батькам за ефективну взаємодію, партнерство та довіру, батьки ж у відповідь висловили слова вдячності за навчання та виховання дітей, за прекрасні умови для зростання та розвитку.

Проведено оцінювання роботи керівника, окреслено перспективи розвитку закладу, який є компетентним та цікавим місцем для траєкторії розвитку ліцеїстів.

💙💛Авторський вірш «Мрія» Еліни Кирилюк, учениці 5-А класу «Інтелект України», став поетичним прагненням до здійснення найзаповітнішого бажання усіх українців – ПЕРЕМОГИ! Слава Україні! Слава українським захисникам ! Працюємо задля Перемоги!💙💛

MENU
Нетішинський академічний ліцей