Відкриття пришкільного табору

03 червня 2024р. попри складні виклики сьогодення у Нетішинському академічному ліцеї відбулося відкриття пришкільного табору з денним перебуванням дітей «Сонечко».

Цьогоріч ліцей гостинно прийняв 150 дітей, які не захотіли прощатися з шкільними друзями та після напруженої розумової праці шкільних буднів активно та цікаво відпочити. Адже, саме в пришкільному таборі на них чекатимуть спортивні змагання, творчі конкурси, екскурсії, квести, майстер-класи, та багато інших розваг.

Відкриття табору проходило в інтерактивному форматі. Привітали учнів та побажали гарного відпочинку почесні гості – начальник управління освіти Ольга БОБІНА, заступник голови військової адміністрації Ольга ГРАБАРЧУК, спеціаліст управління освіти Олена ПЕТРУК, та директор ліцею Таміла СОБОЛИК.

Перший день в літньому пришкільному таборі пройшов весело, цікаво та змістовно. Учні ознайомилися із планом роботи табору, інструктажем з правил техніки безпеки в таборі і поза його межами, правилами поведінки при звучанні сигналу: «Увага! Повітряна Тривога!» та провели навчальну евакуацію.

Нехай кожен день у таборі буде корисним та яскравим!

Дякуємо ЗСУ за можливість дарувати дітям дитинство!

MENU
Нетішинський академічний ліцей