Закриття пришкільного табору відпочинку

20 червня відбулося урочисте закриття пришкільного табору відпочинку «Сонечко» на базі Нетішинського академічного ліцею. Так швидко промайнули дні відпочинку дітей в пришкільному таборі і настав час прощатись.

Протягом 20 днів вихованці змістовно та весело відпочивали. Кожен день, як барви веселки, був тематичним, цікавим, наповненим новими зустрічами, новими враженнями, розвагами та екскурсіями. Дозвілля було насичене роботою цікавих гуртків, мовних занять.

Директор ліцею Таміла Соболик вручила грамоти та подяки вихованцям за активну участь у змаганнях та конкурсах, а також побажала гарного відпочинку влітку.

На урочисте закриття завітали почесні гості – Іван Романюк, секретар Нетішинської міської ради, Ольга Грабарчук, заступник начальника міської військової адміністрації, Ольга Бобіна, начальник управління освіти. Вони привітали дітей з довгоочікуваною подією — з початком канікул. Побажали гарно провести час, зануритися в світ розваг і веселощів з головою, освіжити свої думки, зустрітися з друзями.

До зустрічі у наступному році, який обв’язково буде – ПЕРЕМОЖНИМ!

MENU
Нетішинський академічний ліцей