Відкриття “Класу безпеки”

Сьогодні, 3 вересня 2024 року у стінах рідного ліцею учасників освітнього процесу та гостей закладу зібрала важлива подія—відкриття “Класу безпеки”.

Це дійсно дуже вагомий день для закладу освіти, тому що безпека – один із пріоритетів держави, який має велике значення у сучасних реаліях нашого життя та навчання.

На відкриття класу завітали почесні гості: Григорій Олендра, голова міської військової адміністрації, Василь Мисько, заступник міського голови, Ольга Бобіна, начальник управління освіти, представники Національної поліції, ДСНС, Національної Гвардії України, управління освіти міста.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулася директор закладу Таміла Соболик, зазначивши, що основне завдання країни – це збереження головної цінності – її громадян, їх здоров’я та життя, одне з першочергових завдань ліцею – створення безпечного освітнього середовища.

«Клас безпеки» — це Всеукраїнський проєкт, мета якого створення умов для формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування навичок надання домедичної допомоги.

По закінченню інтерактивного заходу усі присутні отримали Сертифікати «ЗАХИЩЕНІ», які свідчать про успішне проходження усіх випробувань від «Суперкоманди Нетішинського академічного ліцею» з безпеки життєдіяльності під час урочистого відкриття «Класу Безпеки».

Дякуємо захисникам України за кожен прожитий день на рідній землі!

MENU
Нетішинський академічний ліцей