Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

01 жовтня 2024 р. у Нетішинському академічному ліцеї відбувся І (ліцейний) етап XXVМіжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

У цей день в ліцеї відзначали відразу кілька важливих подій – День Захисників та Захисниць України, День українського козацтва, День Української Повстанської Армії, а також провели І (ліцейний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У закладі освіти панувала піднесена національно-патріотична атмосфера, в якій здобувачі освіти проявили свої знання, ерудицію, волю до перемоги, любов до українського слова та позмагалися за звання найкращих знавців української мови.

З цьогорічним початком престижного інтелектуального конкурсу привітала здобувачів освіти 6-11 класів директор ліцею Таміла СОБОЛИК. Наголосивши, що мова в сучасних умовах– це зброя і про це постійно має пам’ятати тил, а ліцеїсти як творці майбутнього нашої держави плекати та берегти один із визначальних маркерів української ідентичності!

Учителі української мови та літератури ліцею забезпечили високий методичний та педагогічний супровід І етапу конкурсу.

Дякуємо нашим ліцеїстам-інтелектуалам за активну участь у І етапі конкурсу, а нашим педагогам за натхнену працю у справі утвердження та популяризації української мови!

Уклінно дякуємо ЗСУ, що боряться за нашу державу, націю, мову!

Будьмо гідними їх подвигу! Плекаймо свою мову!

MENU
Нетішинський академічний ліцей