Зустріч з Миколою Руцьким

В рамках Всеукраїнського місячника «Шкільна читаюча родина – стратегічне завдання бібліотеки» в медіатеці Нетішинського академічного ліцею відбулась зустріч з Миколою Руцьким – письменником, поетом, дослідникком УПА, громадським діячем краю. На зустріч були запрошені учні 10-Б класу (кл. кер. Марія Чмелюк) та 11-К класу(кл. кер. Антоніна Бражук).

Микола Руцький – член Національної спілки письменників України, Асоціації Українських письменників, лауреат Хмельницької обласної премії імені Якова Гальчевського «За подвижництво у державотворенні», за дослідницьку роботу в історії національно-визвольних рухів на Волині та Поділлі.

Письменник розповів учням про свій життєвий та творчий шлях, поділився враженнями та переживаннями про сучасні події, які відбуваються в Україні, познайомив з своїми новими творами, продекламував власний вірш про війну. Учасники заходу із захопленням спілкувалися з письменником, взяли автограф, сфотографувалися на згадку.

Головною метою заходу було не тільки знайомство учнів з творчістю письменника, а й залучення їх до читання.

Сподіваємось, що зустріч з Миколою Руцьким залишила в серцях учнів тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше його творів.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

MENU
Нетішинський академічний ліцей