Звіти

12 вересня 2024 р. директор ліцею Таміла СОБОЛИК успішно представила звіт про завершення І (організаційно-підготовчого) етапу експерименту на всеукраїнському рівні за темою «Організаційно-педагогічні умови профільного навчання в авторській школі «Діалог»» на базі Нетішинського академічного ліцею (за листопад 2023 – травень 2024 років) та роботу колективу ліцею щодо виконання завдань І етапу експерименту на науково-методичній комісії з інноваційної діяльності сектору дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти та виховання Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України.

Звіт схвалено, а творчі групи педагогів ліцею продовжують роботу над завданнями ІІ етапу експерименту. На шляху інноваційної діяльності ліцей супроводжує та надає наукове наставництво перший заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», доктор педагогічних наук, заслужений працівник освіти України, професор Юрій ЗАВАЛЕВСЬКИЙ, координує роботу над експериментом від ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» кандидат педагогічних наук Ольга КІЯН, від Хмельницького інституту післядипломної педагогічної освіти ім. Анатолія Назаренка Надія ОРЛОВСЬКА відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22.01.2024 р. №68.

У процесі провадження інноваційної діяльності ліцею допомагають наші партнери – управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради, заклади освіти та культури м. Нетішина, ХАЕС, Центр професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради, ЗВО-партнери, незалежні науковці (зокрема кандидат педагогічних наук Людмила ЗАЗУЛІНА), консультанти та наші натхненники – ліцеїсти та їх батьки!

Директор та колектив Нетішинського академічного ліцею щиро дякує усім причетним до реалізації експерименту за плідну роботу, партнерство, підтримку, наставництво, професіоналізм!

Продовжуємо працювати та закладати фундамент якісної профільної середньої освіти у Нетішинській міській територіальній громаді!

Дякуємо ЗСУ за Україну та можливість бути причетними до освітніх змін в Україні!

MENU
Нетішинський академічний ліцей