Вітання з Днем працівників освіти!

Шановні педагоги, працівники, ветерани педагогічної праці!

Вітаю Вас з професійним святом –

Днем працівника освіти!

В умовах сучасних викликів шляхетна, особлива місія Педагога є визначальною для нашої держави та суспільства.

Усюди цінність закладу освіти дорівнює цінності його учителя. Маючи особистісні якості, гнучкість, ресурсність, професійну компетентність, патріотизм, педагог творить Людину, закладає фундамент майбутнього для нових поколінь українців, скеровуючи на якісний поступ кожного учасника освітнього процесу!

Ваше ставлення до професії з творчою віддачею, любов’ю, невтомним пошуком, прагненням робити освіту якісною – заслуговує на велику повагу та вдячність, поціновування та захоплення.

Висловлюю Вам щиру вдячність за любов до дітей, подвижницьку педагогічну працю, відповідальне ставлення до свого покликання, життєву мудрість. Тепло, світло, можливості та людяність, які ви даруєте дітям – гарант їхнього розвитку, знань та зростання!

Нехай Ваші учні досягають перемог, реалізуються нові проєкти та задуми, праця приносить задоволення та гордість.

Залишайтесь мудрими, креативними, сучасними!

Зичу Вам міцного здоров’я, сил та енергії, стабільності, професіоналізму, добробуту, натхнення! Нехай успіхи, здобутки та перемоги окриляють на нові звершення на благо рідної Хмельниччини та України! Єдиної Перемоги для нас усіх! Реформуємо та розвиваємо освіту разом, вона має значення!

З професійним святом!


СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА ЗСУ!

З повагою,

директор

Таміла СОБОЛИК

MENU
Нетішинський академічний ліцей